The Dude abides.

Jag vill ha!

Roadrage

Eftersom jag jobbar som yrkeschaufför befinner jag mig rätt så jävla mycket ute i trafiken. 98% av den tiden befinner jag mig i Umeå med omnejd.

Nu råkar jag dessutom ha en ganska kort stubin när jag kör bil. Det är inte en helt lyckad kombination kan jag meddela, i synnerhet inte när man 98% av arbetstiden befinner sig i Umeå med omnejd. Umebor kan nämligen inte köra bil.

Att lära sig hur man framför sitt fordon i en rondell till exempel, det är tydligen lika svårt som att bygga en fungerande civilisation på Pluto. Och snälla for the love of all that is holy, ge för helvete faan i att prata i mobiltelefon när du kör bil. Ni klarar inte av det.

Nu sätter jag snart igång med mitt alldeles egna bestraffningssystem i trafiken. Varje gång jag hamnar bakom någon som helt omotiverat ligger och småputtrar 10 km/h eller mer under högsta tillåtna hastighet, då tutar jag. Inte bara sådär snabbt, utan ihållande tills farten har höjts till högsta tillåtna hastighet.

Klarar du inte av rondellkörning? That's a honkin'.
Pratar i mobilen medan du kör? You better believe that's a honkin'.

Och jag hoppas verkligen att ni tutar på mig också när jag gör fel.

Vi hörs då.

Dagens låt 3/6 2008

Såg man på tv nån gång i mitten på 90-talet såg man en jeansreklam. Nu var det inte en jeansreklam vilken som helst, utan det var en jeansreklam med kanske hela 90-talets största one-hit-wonder.

Om Thomas Di Leva hade tagit syra, sminkat upp sig och sjungit på engelska hade det nog låtit ungefär så här.

Babylon Zoo - Spaceman


Working class hero.

Jag vet, det har varit ännu en period av total torka på den här bloggen. Nu beror det absolut inte på att jag tycker att ni behövde en paus från mig, för mig kan man aldrig få för mycket av. Nej, det handlade denna gång snarare om att jag har jobbat ganska intensivt över helgen, eller vad sägs om följande:

Fredag:
Start: 16.51
Slut: 05.34

Paustid: 12 minuter

Lördag:
Start: 17.07
Slut: 05.58

Paustid: 0 minuter

Söndag:
Start: 17.14
Slut: 03.16

Paustid: 0 minuter.

Tidsmässigt nästan en normal arbetsvecka med andra ord, avverkad på tre helgnätter.

That's why.

RSS 2.0