Kära örebroare.

Nu var det ett tag sen. Igen. Jag har ingenting att skylla på. Igen.

Nåja.

Idag stod det övningstentamen på schemat. Jag kände mig inte alls beredd och hade igår kväll mer eller mindre bestämt mig för att skita i att gå. Inget pluggande blev det på kvällen heller.

Sänggång redan klockan 21 blev det, för att utvilad kunna gå upp redan klockan 5 imorse för att kolla in vem som blev den fria världens nya ledare. När det var klart började jag kolla igenom instuderingsfrågorna till övningstentan, skrev lite anteckningar, kollade upp lite lagar, trots att jag fortfarande var ganska säker på att jag inte skulle gå.

Knallade ner på ICA och köpte på mig nybakt bröd, käkade frukost i lugn och ro, och sen åter till pluggandet. Sakta började jag svänga och bestämde mig framåt lunchtid för att faktiskt gå på övningstentan.

Skulle svänga ihop en bättre lunch bestående av makaroner och falukorv när katastrofen inträffar. Durkslaget är borta. Nån jävel hade snott mitt durkslag. Det är fan inte ens ett helt durkslag, det är trasigt. Den bättre lunchen blev fort en vattnig och dålig historia. Lite mer plugg, sen iväg till övningstentan på Gimogatan 4.

Gimogatan 4 ligger mitt ute i ingenstans på ett industriområde men har förmodligen världens största skrivsalar. Tentan liknade ingenting av det som var med på instuderingsfrågorna och paniken började komma. Sen kom jag på att det här betygsätts ju ändå inte, så det var bara att flumma loss.

Hem igen vid 17-tiden, det är kolsvart ute. Misär. Ser ett rött cykellyse kränga fram och tillbaka ca 200 meter framför mig. Närmar mig lyset oroväckande snabbt. Inser att cykellyset sitter på en ryggsäck. Humor. Visst, det kanske inte är så jävla kul att få en cykel i ryggen, men ändå. Humor.

Hemma igen, dötid framför datorn. Vågar mig slutligen ut för att laga middag med onämnbara tankar om vad som skulle hända om inte durkslaget hade återvänt. Det hade det. Pasta med bacon till middag.

Vips så har jag skrivit det längsta inlägget i historien om en dag då absolut ingenting hände.

Grattis.

Kommentarer
Postat av: Mac

Skitdåligt!

2008-11-06 @ 21:32:38
Postat av: Rickard

Haha visst var det? Jag kände bara tvånget att pröva blogga om absolut ingenting. Och det var nog inte min kopp te...

2008-11-07 @ 15:27:19
URL: http://tjernqvists.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0